Защо Jaga?

Защо Jaga?

СРАВНЕНИЕ НА JAGA С ПАНЕЛЕН РАДИАТОР

НАЙ-МОЩНИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИЗЛЪЧВАТЕЛИ, ИДЕАЛНИ ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ВОДНО ОТОПЛЕНИЕ.

Вече повече от 40 години Jaga е водеща в света по производство на  радиатори и конвектори за отопление и охлаждане. Тъй като търсенето на модерни и енергийно ефективни продукти нараства, повече архитекти, инженери и собственици на жилища се обръщат към тези стилни и енергийно ефективни решения. Технологията на топлообменника Low-H²O е свръхпроводим, ултра-бърз, осигурява ниска консумация на енергия и до 300% по-високо BTU топлоотдаване от традиционните радиатори.

LOW H²O = НИСКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ВОДА = ПО-БЪРЗ РАДИАТОР = ПО-НИСКА КОНСУМАЦИЯ = ПО-СЛАБО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДВАТА СВЯТА: ПОДОБРЯВАШ КОМФОРТА & СПЕСТЯВАШ С JAGA

The Award Winning Jaga радиатори са леки, с много малък обем вода, оптимизиращи ефективността и комфорта. Радиаторите се нагряват за 2 минути срещу 15 минути, когато се сравняват със стандартен панелен радиатор (60 см х 140 см х 22 см). Бързата реакция на радиаторите Jaga се изразява в икономия на енергия и комфорт.

Патентованата от фирмата изключителна DBE технология може да увеличи производителността на радиаторите с до 300%, което им позволява да работят при по-ниски температури на водата от всеки друг радиатор. Кажете сбогом на шумните вентилаторни конвектори. Вентилаторите DBE работят при ниво на звука 30 dB (това означава, че не можете да ги чуете).

РАЗНООБРАЗИЕ ЗА ВСЕКИ ВКУС

Радиаторите JAGA са наградени с множество международни арт награди и се предлагат в голямо разнообразие от цветове и покрития, подходящи са за всеки джоб и за всякакви дизайнерски решения. С над 25 000 вариации на размер и стил и 141 цвята и финиши по избор, винаги има радиатори, който да отговаря на вашия дизайн и пространство.

БЕЗОПАСНИ И СИГУРНИ

Радиаторите JAGA са компактни и са предназначени за употреба при ниски температури на водата, позволявайки безопасна повърхностна температура винаги под 42°C. За чувствителни среди с деца или възрастни, радиаторите Jaga ви дават спокойствие.

ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО СЕ ИЗПЛАЩА ВЪВ ВРЕМЕТО

Белгийската фирма предлага водеща в индустрията гаранция от 30 години за топлообменника* и 10 години за целия радиатор. Радиаторите Jaga предлагат лесна поддръжка с възможност за премахване на кутията от стената, без да се налага прекъсване на водните връзки, при необходимост от почистване, боядисване на стените или ремонти.

*важи само за статични Low H²O продукти

СРАВНЕНИЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА ЕФЕКТИВНОСТ

Таблицата по-долу показва радиатор Jaga сръвнен с традиционен панелен радиатор, чугунен радиатор и лъчисто подово отопление. Таблицата показва характеристиките на всеки и защо радиатора Low H²0 е най-доброто решение. Данните по-долу са от проучване, проведено през 2006г. и подготвено от Carbon Trust. Целият отчет може да бъде прочетен тук.

РАДИАТОРЪТ LOW H²0 СЪДЪРЖА МНОГО ПО-МАЛКО КОЛИЧЕСТВО ВОДА

Топлообменникът Jaga LOW H²0 съдържа част от водата на панелен или чугунен радиатор. Jaga радиатор съдържа само 3,2 литра вода в сравнение с подобен панелен радиатор, който съдържа 11 литра и чугунен, който съдържа 53,6 литра вода. Това означава, че радиаторът се затопля и охлажда много по-бързо, увеличавайки ефективността и по-важното, общият комфорт.

РАДИАТОРЪТ LOW H²0 Е МНОГО ПО-ЛЕК

Радиатора с всичките му елементи тежи само 24,7 кг, сравнен с панелен радиатор, който тежи 89,3 кг или чугунен радиатор, който тежи зашеметяващите 148,6 кг. Jaga радиаторът е с много по-ниска маса и по-ниско съдържание на вода, поради което отново ще се затопли, използвайки много по-малко енергия и по-малко време, което означава, че ще затопли пространството по-бързо и по-равномерно. По-важното е, че също ще се охлади много по-бързо, което означава, че когато вече не се нуждаете от топлина, не губите енергия за отопление на пространството. Общият комфорт отново се подобрява, в допълнение спестяваме и енергия, за да затоплим пространството.

РАДИАТОРИТЕ LOW H²0 ЗАТОПЛЯТ МНОГО ПО-БЪРЗО

Радиатора, сравнен с подобен размер панелен или чугунен такъв, ще се затопли само за 2 минути, срещу 15 и 45 мин. съответно. Това означава, че помещението започва веднага да се топли. Тъй като радиаторът се загрява за 2 минути, това означава също, че ако имате слънце греене в стаята, ще се изключи и спре да отоплява стаята по-бързо, което ви спестява енергия и предотвратява прегряването. Това спестява вашите пари и намалява разходите Ви за отопление, също така повишава и комфорта на хората в помещението.

РАДИАТОРИТЕ LOW H²0 ИЗПОЛЗВАТ МНОГО ПО-МАЛКО WH ЗА ЗАГРЯВАНЕ

Радиаторът JAGA има значително по-малка маса и тъй като се затопля много по-бързо, отнема много по-малко енергия за нагряване. Той отнема само 95 Wh, за да се затопли в сравнение с традиционния панелен радиатор, който отнема до 670 Wh и чугунените радиатори, който отнема до 1,413 Wh. Това се изразява в спестяване на разходите за отопление в помещението всеки път, когато го използвате.