Защо да заложите на дизайнерски радиатор?

E.Sign

През последните години дизайнерските радиатори стават все по-популярни. Отминаха дните, когато един радиатор трябваше да заема цяла стена или да разваля външния вид на стаята. Дизайнерските радиатори предлагат нова гама от възможности. Те могат да се превърнат в център на вниманието в една стая и дори да допринесат за нейната привлекателност. Още по-доброто за тези радиатори е, че те използват най-новата технология, което означава, че получавате нов и подобрен дизайн със същата мощност, което е победа.

 

Защо да изберете дизайнерски радиатори 

 

Почти всички хора, когато чуят думата радиатори, си спомнят метални изделия от чугун, алуминий или стомана. В повечето случаи те не са особено привлекателни, най-често трябва да ги боядисате или да ги скриете зад специални паравани или поне завеси. Въпреки това, ако решите да заложите на дизайнерските радиатор, тогава ще се уверите, че модерните отоплителни тела могат да бъдат много, много привлекателни.

Те могат да бъдат изработени от различни материали, така че всеки клиент да избере тези модели, които най-добре отговарят на финансовите му възможности. Дизайнерските радиатори се изработват от камък, алуминий, мед, висококачествена стомана, неръждаема стомана, чугун и дори скъпо дърво. Можете да изберете подходящи модели за стая, декорирана във всеки стил – модерен, класически или друг.

За да могат новите декоративни радиатори да допълват перфектно дизайна на стаята, те трябва да бъдат поръчани при проектирането на интериора на апартамента. Те изобщо не трябва да бъдат скрити зад огради или завеси, както обикновено се налага да правите с конвенционалните отоплителни уреди. Всички могат да се похвалят с такава привлекателност, че собствениците ги поставят специално на най-видните места. Това позволява и отлично отопление на жилищните помещения.

 

3 причини да изберете дизайнерски радиатор

 

Специалисти от Тотал Терм разкриват предимствата на дизайнерските радиатори.

Външен вид

Тези радиатори са проектирани да поддържат естетическия вид на преден план, без да жертват производителността. Това не са радиаторите, които искате да скриете и могат да бъдат включени в интериорния дизайн на помещението.

Ефективност

Всеки модел има свои собствени характеристики и възможности, но тъй като дизайнерските радиатори са новост, повечето от тях ще използват най-новите технологии. Предлагат се много модели от мед и алуминий, които ви позволяват да затоплите бързо помещенията и да спестите от сметката си за енергия. Най-ефективни и икономични са радиаторите с ниско съдържание на вода, като същевременно притежават и уникален дизайн.

Богат избор

Можете да намерите дизайнерски радиатор, който отговаря на вашия вкус и стил, вместо да се задоволявате с нещо, което не ви харесва напълно. На пазара се предлагат разнообразни модели в различни тонове и с най-различни декорации. Сред тях можете да откриете най-подходящия за вашия вкус. Това позволява да съчетаете радиатора с интериора на вашия дом и да го превърнете в акцент във всяка една стая. Вертикалните модели са модерен тип радиатори, предназначени за компактно разполагане, но все пак осигуряващи добро разпределение на топлината. Най-често се разполагат в бани, коридори и кухни.