Защо да изберем радиаторите JAGA?

Защо да изберем радиаторите JAGA?

Белгийската компания Jaga с голям успех продължава да доказва на целия свят, че към процесът на създаване на висококачествени отоплителни уреди трябва да се подхожда с чувство Jaga успява да създаде уникални дизайнерски отоплителни радиатори, в чието производство равностойно се преплитат технологични и творчески компоненти. Ето защо радиаторите на Jaga са в състояние ефективно да осигурят топлина  за голяма площ, като същевременно представляват естетически приятен елемент от интериорната декорация на помещенията.

Тайната на успеха е специална технология

За да отговори максимално на високите очаквания на своите клиенти, Jaga разработи собствена революционна технология, на базата на която работят конвекторите и радиаторите на тази марка. Радиаторите за отопление използват значително по-малко вода за висококачествено отопление на помещенията, отколкото подобни модели от други марки, докато топлопредаването от радиаторите Jaga е по-високо от това на конвенционалните отоплителни тела . Най-добре обмисленият проект  позволява на собственика на отоплителната система лесно да контролира нивото на температурната разлика, което означава, че е възможно бързо да регулира режима на работа на радиатора според собствените си нужди. Благодарение на екологичността и сертификатите, които Jaga притежава, тези радиатори са подходящи както за всеки дом, така и за екологични и енергоефективни сгради.

 

Jaga – идеалният радиатор за всеки дом

Основният стремеж на създателите на отоплителни системи Jaga е да осигурят комфортен живот на хората, дори и в най-студените сезони. В същото време производителите взимат предвид факта, че не всяко семейство има възможност да закупи голям имот, така че вградените радиатори Jaga се отличават със завидна компактност. Богатият избор от стандартни размери на отоплителни тела  от тази марка ви позволява да изберете идеалния радиатор за всяка конкретна къща. В същото време размерът на системата практически не влияе на качеството на нейната работа – всички радиатори Jaga осигуряват ефективно и екологично отопление у дома.

С помощта на Тотал Терм имате чудесната възможност да закупите наистина висококачествени, издръжливи и надеждни радиатори или конвектори от Jaga, които ефективно ще затоплят вас и вашето семейство, изпълвайки дома ви с топлина и комфорт. А приятният външен вид на продукта ще ви радва всеки път, когато погледнете радиатора на Jaga.


Уникален дизайн, уникално качество

Творческото вдъхновение на Jaga се основава на три елемента – форма, материал и технология. Успешният дизайн не се състои само във  визуалния  аспект, но и в качеството, ергономичноста и креативни решения. Jaga е първият производител в света, който експериментира с формата на радиатора, добавяйки естетически елемент от гледна точка на полезност. Гладки панелни радиатори, вертикални радиатори, радиатори с индивидуална форма са само няколко примера от иновативните проекти на Jaga, които налагат нови тенденции в дизайна на отоплението. Уникалността на радиаторите на белгийския производител се крие в дизайнерската смелост и креативни източници на вдъхновение, сред които природата застава на почетно място. 

Защо да се доверите на Jaga

Оригиналната форма и нестандартният материал се допълват от най-важното в един радиатор – технологията на отопление. Именно тя е същността на радиаторите Jaga – радиатори, които определят пазарните тенденции и вдъхновяват своите потребители. Технологичните изследвания на Jaga се движат в посока повишаване на ефективността на радиаторите, както и икономичността и екологията.