Топ 20 „ЗЛАТНИ“ най-добри дизайнерски радиатори за отопление

Ако имаш в дома си някой от тези радиатори, ти си истински богат!!

Когато стане въпрос за инвестиции, повечето хора правят асоциации с покупката на недвижим имот, предприятие или каквото и да е друго, докарващо печалба. Други пък обичат да инвестират в себе си, дали това ще е обучение или моден аксесоар, който е символ на благосъстояние и лукс. Ние обаче искаме да ви запознаем с една по-различна инвестиция. Това е инвестицията в бъдещето, в красотата и комфорта на нашия дом, в опазването на околната среда, в ефективността и икономията на енергия. 

Обикновено на пазара за отоплителна техника може да намерите изобилие от радиатори и лири за баня. Но повечето от тях са нищо по-различно от обичайното, което може да срещнем в съседа или във всеки нормален дом - алуминиеви радиатори, панелни радиатори или пък старите чугунени радиатори. 

Всеки иска домът му да носи свой дух, топлина и атмосфера, да притежава поне едно бижу. А това може да е един дизайнерски радиатор, който да символизира имено това  - лукс и блясък, а бонусът към него е излъчващата топлина, символ на уюта в дома.

Луксозните радиатори сбъдват мечтите на интериорните дизайнери и собствениците на жилища. Често се изисква експертно око, за да се разбере, че тези елементи от обзавеждането са всъщност радиатори и тяхната функция е просто да затоплят помещенията. Техният шикозен и атрактивен дизайн създава зашеметяващо въздействие във всяка стая. Тези дизайнерски радиатори изглеждат еднакво стилни както в модерна, така и в традиционна обстановка. Ние предлагаме пълна гама от луксозни и декоративни радиатори, отговарящи на най-високите стандарти за качество и дизайн, предимно от белгийски и италиански производители. 

Съвременните отоплителни тела могат да бъдат с различни форми и цветове, високи или ниски, изработени от специални материали, които могат да се рециклират. 

Най-добрите дизайнерски радиатори не само ще окажат ефект върху дизайна на вашия дом, но и ще работят възможно най-ефективно, за да пестят енергия и да намалят сметките ви. Някои от тези радиатори или конвектори са специално създадени да работят в нискотемпературни инсталации, с термопомпа или газов котел.

Често ви запознаваме с един или няколко нови модели радиатори и лири за баня. Този път обаче, решихме да се спрем на темата, свързана с едни от най-скъпите и ефективни радиатори, предлагащи се в България (благодарение на Тотал Терм), а и в света. 

Ако сте в търсене на дизайнерски радиатори, шансовете да ги намерите при нас са големи. Тотал Терм може да ви предложи специална селекция от лири за баня и радиатори с уникален стил и дизайн. Събрали сме ТОП 20 от най-луксозните дизайнерски радиатори, които са всъщност произведения на изкуството.   

Ако искате каквато и да е помощ при избора на дизайнерския радиатор, който е точно за вас, не се колебайте да се свържете с нас!

 

1. ZERO-OTTO by Antrax – 20 180 лв

Необичайният радиатор Zero-Otto е нова концепция в дизайнерското отопление. Освен отопление, единичният модел на Zero-Otto може също така да излъчва аромат в стаята, тъй като има държач за есенции, вграден в радиатора. Това устройство има проста, изчистена форма, която не само отоплява, но може и да украси съвременна среда. Изработен от алуминий, необичайният дизайнерски радиатор Zero-Otto може да се монтира индивидуално или по два сдвоени, вертикално или хоризонтално.

  • Дизайнер: Francesco Lucchese
  • Цената е за размер H800 mm L800 mm 549W за ZERO и H1400 mm и L800 mm 1098W за OTTO в цвят бял.

 

2. HEATWAVE by Jaga – 19 445 лв.

Игриви извивки от бетонна обвивка.

Това великолепно изваяно парче виси на вашата стена като произведение на изкуството, привличаща всички погледи към нея...

Този интригуващ радиатор е първият, който обединява фини детайли на изкуството и чисто майсторство с индустриална ефективност. Произвежда се в четири размера. 

  • Дизайнер: Joris Laarman.
  • Цената е за размер Large [0L] H1040 mm L2090 mm 820W черен мат или сив бетон.

 

3. HONEY SINGLE by Caleido - 18 427 лв.

Модулните шестоъгълници и припокриващите се равнини създават въображаем модул, напомнящ творенията на природата.

  • Дизайнер: James Di Marco
  • Цената е за размер H2200 mm L650 mm и мощност 834 W.

 

4. ADD_ON Free Shape by Tubes –  15 443 лв.

Add_On е модулен дизайнерски радиатор от рециклируем алуминий, проектиран да се слее безпроблемно с домашния интериор почти като произведение на изкуството.

  • Дизайнер: SATYENDRA PAKHALÉ
  • Цената е за Модел L1 с размер H1440 mm L1440 mm и мощност 969 W в цвят бял.

 

6. KNOCKONWOOD Freestanding DBE (с вентилатори) by Jaga – 12 065 лв.

Силна мощност обвита в благородно дърво! Разработен за къщата на бъдещето, “Living Tomorrow”. С Low-H2O технология със супер проводимост и ултра бърз топлообменник за ниска енергийна консумация и максимално топлоотдаване. DBE (Dynamic Boost Effect) за компактен размери и при супер ниски температури на водата от 28 °C. Най-подходящите радиатори за работа с термопомпа. 30 години гаранция на топлообменника.

  • Цената е за размер H210+120 mm L1100 mm B210 mm и мощност 1678 W в станд.
  • Цвят на дървото – подово-стоящ.

 

6. STILUS Double ELEC LED by Caleido – 10 586 лв.

Перфектна елегантност в уникален радиатор за отопление и осветяване на вашата стая.