Скрити отоплителни тела

Марката JAGA е известна с иновативните си решения за отопление, като предлага водещи продукти в областта на скритите отоплителни системи. Тези отоплителни тела умело се вписват в заобикалящата ги среда, като същевременно осигуряват високоефективно отопление (и охлаждане за определени модели).

 

JAGA CLIMA CANAL 08, 10, 13 и 19

Продуктите от серията CLIMA CANAL са мощно ефективни системи за отопление и охлаждане, интегрирани в пода. Моделите 10, 13 и 19 предлагат и функция за охлаждане, осигурявайки цялостно решение за климатичен комфорт. Те се отличават с компактен дизайн и бърза реакция на температурните промени, като осигуряват постоянен и комфортен климат в помещенията. Ниската им височина позволява лесно интегриране в подовата конструкция, а широката гама от покрития на решетките гарантира естетическа съвместимост с всеки интериор.

 

JAGA MINI CANAL HYBRID

MINI CANAL HYBRID е идеалното решение за създаване на приятен вътрешен климат, без оборудването да заема ценно пространство. Вградена в пода, тази система предлага перфектното отопление с висока енергийна ефективност. Хибридната технология позволява на това устройство да адаптира топлинната си мощност в зависимост от температурните изисквания на помещението. Системата е почти невидима, но осигурява мощна отоплителна ефективност, идеална за големи остъклени площи или помещения с минимално пространство.

 

JAGA MICRO CANAL

MICRO CANAL е друг отличен модел за вграждане в пода, с височина само 6 см. Той е идеален за малки помещения, осигурявайки ефективно отопление. Неговата тиха работа и бърза реакция го правят предпочитан избор както за жилищни, така и за търговски помещения. Дизайнът на уреда е опростен, но не прави компромис с производителността, като осигурява оптимална мощност на отопление за компактния си размер.

 

JAGA INSTALLATION IN A WALL RECESS HYBRID

Тази система е проектирана да се интегрира във вдлъбнатина или мебел, като предлага скрито, но ефективно отопление. Тя съчетава съвременен дизайн и висока функционалност, като запазва вътрешното пространство свободно. Благодарение на иновативната хибридна технология, този модел осигурява топлина въз основа на моментното търсене в помещението, което повишава енергийната ефективност.