Електрически дизайнерски лири и радиатори

Електрически дизайнерски лири и радиатори

Дизайнерските радиатори придават на стаята специален стил. Дизайнерските отоплителни радиатори са единици, които отопляват помещението и действат като декоративни елементи, които могат да придадат на жилището специален стил. Красотата и уникалността на устройствата се проявява чрез формите, размерите, текстурите, цветовете и начините на поставяне. Тези фактори влияят върху избора на радиатори в определен интериор на стаята. 

Електрическите дизайнерски лири са един от най-важните елементи в банята. Преди това тези инсталации се считаха за практично отоплително оборудване и място за сушене на хавлии. Днес производителите се занимават с изобретяването на оригинални дизайни на отопляеми лири за кърпи, измествайки продуктите от традиционните форми на заден план. Чрез запазване и модернизиране на функционалната страна на този продукт, Тотал Терм предлага елементи с  артистична и декоративна визия. 

Тази отоплителни тела присъстват в почти всеки дом, най-често има стандартна S--образна форма или тип шведска стена на която често сушим малки неща. Сега модерните модели са насочени не само към изпълнение на отоплителна функция, но и да станат част от интериора в определен стил.


Особености на електрическите дизайнерски лири

Каталогът на електрическите дизайнерски лири впечатлява с разнообразието от дизайни. Тук можете да намерите както класически, така и съвременни дизайнерски модели за баня. Най-популярните продукти са от неръждаема стомана – това се дължи на техните качествени характеристики. Те имат отлични антикорозионни свойства, а технологията за заваряване позволява да се изработят с възможно най-дълъг живот на експлоатация.

Особеността на съвременните дизайнерски модели се състои в стандартната форма на отопляеми лири, изработени от тръби с различно сечение, които имат различни  форми и видове покритие. За производството на дизайнерски електрически лири се използва голямо разнообразие от профили  с различни форми и размери. По метода на необичайната комбинация се получават модели с уникален дизайн, истински произведения на изкуството. Интересните дизайнерски решения помагат за създаването на специална атмосфера в банята.

Подобно на класическите лири за баня , дизайнерските отоплителни тела  се различават по технически характеристики или по-скоро по метода на отопление. Електрическите модели се нагряват от антифриза или маслото вътре, което се загрява от нагревателен елемент. Съществуват и модели, в които има електрически кабел в силиконова обвивка. Предимството на такъв продукт е мобилността. Може лесно да се инсталира или премести на в различни помещения.

Характеристики на дизайнерските електрически радиатори

За разлика от водните, електрическите модели са лесни за инсталиране. Те могат да бъдат поставени навсякъде, независимо от местоположението на тръбите на отоплителната система. Дизайнерските електрически радиатори се характеризират със сложна и красива форма, като дизайнът им е много по-опростен и не ограничава въображението на човека, който ги проектира. Трябва да имате предвид, че електрическите уреди не понасят близкото присъствие на вода. Въпреки това, без значение колко взискателни са условията на използване за дизайнерско отоплително устройство, то винаги ще изглежда естетически оригинално и ще удиви всеки с елегантността на линиите и формите.