Със селекция от модерни и креативни дизайнерски радиатори, Тотал Терм задава нова концепция за отоплението в банята

Cordivari

Прекарвате най-дълго време у дома във всекидневната в компанията на своите близки? Или пък страстта към кулинарни постижения Ви отрежда часове наред в кухнята? А има и дни, в които не излизате от спалнята? Във всички случаи обаче денят Ви започва и завършва в едно и също помещение – банята. Ето защо комфортът и уютът в нея е задължителен елемент за всеки дом, а за да предложи стилно и оптимално ефективно отопление в нея, българската компания Тотал Терм представя специална селекция дизайнерски радиатори за баня. Повече за тях вижте в днешния материал.

Flaps от Antrax

Стартираме с едно супер функционално решение, създадено от българския дизайнер Виктор Василев. Flaps е тесен вертикален радиатор с пластини.

„Изчистената“ форма на тънкия радиатор изчезва, когато към него се добави аксесоар, необходим за закачане на халат или кърпа. Ето защо производителят Antrax интегрира тази функция в своя модел. Изработен изцяло от рециклируем алуминий, осигуряващ висока ефективност при нагряване, Flaps се отличава с плоча с дебелина 4 mm, прекъсната от клапи (отвори), които дават името на радиатора и се използват за поставяне на кърпи“, поясниха от Тотал Терм.

Flaps се предлага в две ширини и две височини и има електрическа версия. Може да се изработи в над 200 различни цвята.

E.Sign от Cordivari

Следващото предложение на Тотал Терм също идва от Италия, но под бранда Cordivari. „С помощта на водещи дизайнери, Cordivari предлага нова концепция за декоративен радиатор и създава иновативната гама „extraslim“ – революция в света на дизайнерския радиатор, благодарение на уникалната и съвременна технология за производството му. Резултатът е радиатор, състоящ се от ултратънко отоплително тяло с геометрия, която надхвърля традиционния образ на радиатора“, допълниха още от фирмата.

Иновативният радиатор E.Sign черпи вдъхновение от киното и се състои от боядисана плоча от въглеродна стомана.

Прочетете цялата статия на сайта на ИНЖЕНЕР.BG

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ