Световната обиколка на JAGA стига до София – НДК 2009

JAGA

Световната обиколка на водещия белгийски производител на отоплителни тела JAGA N.V. ще направи следващата си спирка в София. Заедно със своя представител за България ТОТАЛ ТЕРМ, белгийският лидер в областта на енергоспестяването и дизайна ще представи новите си идеи и продукти на презентация. Тя ще се проведе на 23.03.2009г. в НДК.

РЕКЛАМНИЯТ КАМИОН НА JAGA

Това е едно дълго пътешествие на рекламния камион на JAGA, наподобяващ „звезден кораб”. То има за цел да посети чужди страни, където да изследва новите възможности и да се срещне с потенциалните инвеститори. Фокусирайки се върху новаторство и креативност, от самото си създаване през 1962 г., JAGA се превърна във водеща фабрика за радиатори в Европа.

JAGA означава корпоративна култура на стабилност, свобода и социална отговорност. Нещо, което използват в отношенията си с клиентите, доставчиците и служителите. JAGA разчупва традиционния начин на мислене. И от десетилетия изненадва пазара на отоплителни тела с голям брой нови концепции и продукти както на естетично, така и на техническо ниво.

ПРИНЦИПИ

JAGA се ръководи от пет ценности, които са издигнати високо от всеки служител. Те водят компанията по нейния уникален път: Топлообменник JAGA 100% неръждаем 100% рециклиращ

1. „Уважаваме природата”. Инвестират в разработването на радиатори, които използват по-малко енергия и сурови материали, и винаги избират най-екологичния метод на производство.

2. „Събуждаме твореца в себе си”. Използват новаторски материал и производствени техники не само за по-добро изпълнение, но и за да открият насоката, която да ги отведе отвъд дизайна.

По този начин продуктите на JAGA се превръщат от дизайнерски произведения в произведения на изкуството. Арт радиатори Jaga – Heatwave

3. „Представяме си бъдещето”. Създават новаторски продукти, за да покрият представата на клиентите си за бъдещето, развивайки нови технологии за по-добър и по-чист климат и системи за комфорт. „Имаме хора с брилянтен ум, които могат да ни преведат през този век до такова ниво на превъзходство, което да ни позволи да изпратим хора на луната! Сега трябва да използваме нашата интелигентност за откриване на екологични пътеки към бъдещето и за използване на ресурсите по разумен и постоянен начин. Дори да си представим живота без източниците на енергия и суровите материали, които познаваме днес!” е мнението на белгийския лидер.

Moby в утрешния живот, една къща на бъдещето

4. „Създаваме емоция”. Страстта и емоцията от създаването на нещо уникално. Лабораторията за експерименти на JAGA е една от най-забележителните климатични лаборатории в света. На това място JAGA емпирично изследва как различните системи за нагряване реагират на най-екстремни обстоятелства. В две отделни постройки всички климатични системи и решения за отопление могат да се сравнят дори пред публика.

5. „Изграждаме мостове”. Споделят знания, създават мрежа, търсят други „непредубедени компании и хора”, обединяват силите си с тях за създаване на по-добри продукти и на един по-добър свят. Според JAGA ключът към новаторството е в обединението на икономистите и хората с креативен дух, или с други думи, в изграждането на мостове между материализма и духовността. „Опитваме се да построим мост между материализма и духовността, да споделяме нашите страсти: екология, изкуство, симулация и познания. Искаме да създадем множество насоки към бъдещето. Нашата цел е да обединим креативните умове в нова креативна икономика. По-добре да бъдем безрасъдни, отколкото изчислителни машини. Споделете нашата мечта на адрес: www.uchronians.org. Създавайте и участвайте.” (Ян Крикелс, Управител на JAGA N.V.).

Тук може да прочетете цялата статия ->

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ