Списание „НАШ ДОМ“: Дизайнерските радиатори - бижуто, което топли дома!

Cordivari window

Дизайнерските радиатори са перфектното допълнение към модерния дом, внасяйки стил, елегантност и комфорт. Голямото им разнообразие позволява да се впишат в различни интериори – минималистичен, индустриален, винтидж или класически. Какъвто и да е вашият стил, тези радиатори ще са акцент в дома ви и ще създават перфектен баланс между ефективност, качество, функция и дизайн.

Тотал Терм предлага богата гама дизайнерски радиатори с различни форми, цветове, материали и дизайн  от реномирани европейски производители, които ви предоставят изключително много възможности да създадете мечтаната атмосфера във вашия дом.

Наричаните също така АРТ-радиатори могат да се инсталират в отоплителната система на дома като стандартни радиатори. Могат и да замененят вече съществуващи радиаторни тела, предлагайки пълна промяна в стила на  интериора.

В каталога на Тотал Терм можете да намерите уникалния радиатор Heatwave от Jaga, представляващ пано от дантела на стената (по дизайн на Joris Laarman), който освен че е изключително впечатляващ, е и много функционален.

Прочетете цялата статия на сайта на списание НАШ ДОМ.

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ