С дизайнерските радиатори и конвектори на Jaga N.V. можете да имате оптимален вътрешен климат и стилен интериор

Jaga

Елегантни, ефективни, с грижа за здравето – дизайнерските радиатори на белгийския производител Jaga N.V. предоставят иновативна технология за отопление, като същевременно поднасят стил и уют в интериора на всяко помещение. Освен радиатори, компанията произвежда още конвектори с естествена конвекция и вентилаторни конвектори, включително и за вграждане. „Продуктите с марка Jaga са разработени с основен приоритет за грижа към потребителите, осигуряване на здравословен вътрешен климат и постигане на максимална енергийна ефективност“, коментираха пред Инженер.bg от утвърденото българско дружество Тотал Терм, което предлага изделията на Jaga на пазара у нас. Вижте какво още научихме за тях.

Дизайнерски радиатори Jaga

Дизайнерските радиатори на белгийския бранд са произведени от легирана стомана в огромно разнообразие от цветове и форми, което ги прави подходящи за всеки тип интериор – както за входни помещения, така и за баня, кухня или хол и трапезария.

Те са съобразени с всички европейски норми за качество.

Ето и основните серии:

Strada: Серията се отличава с изчистен плосък преден панел и стилна алуминиева решетка, като може да се използва както за отопление, така и за охлаждане. „Моделите са оборудвани с LowH2O технология и високопроводим и бърз топлообменник за ниска консумация на енергия и максимално излъчване на топлина“, допълниха от Тотал Терм.

Mini: Серията е подходяща за помещения с големи прозорци, остъклени фасади, витрини, оранжерии, малки подпрозоречни пространства и ниски стени. Налична е свободностояща версия, както и версия с технология DBE (Dynamic Boost Effect) за компактни размери при супер ниски температура на водата от 28 °C.

Iguana: „Дизайнът на тези радиатори е вдъхновен от детска рисунка, на която е било изобразено слънце, което им предава дълбоко символична стойност“, разказаха от българската компания. Серията включва няколко разновидности, чийто елементи придават плавна, полукръгла или овална форма на радиатора и го превръщат в архитектурен елемент.

Knockonwood: Панелите на радиаторите от серията са изработени от извита дървесина, завършена с висококачествен фурнир. Подходящи са за вграден вентил, без видими тръби.

Конвектори Jaga

„Конвекторите Jaga са базирани на технологията LowH20, която поддържа ниско съдържание на флуида. Изработени са от медни тръби и фини нагънати алуминиеви ламели, които създават голяма площ на топлоотдаване. Реагират бързо към температурните промени в помещенията“, поясниха от Тотал Терм.

Vertiga: Иновативният отоплителен конвектор е оборудван с два динамични топлообменника и е съвместим с всички източници на топлина, като е специално проектиран за работа с термопомпи и нискотемпературни котли.

Briza: Компактни и безшумни вентилаторни конвектори за оптимален вътрешен климат във всяка сграда, всяко помещение и през всеки сезон.

Clima Canal: Подовите конвектори за вграждане на Jaga предоставят ефективно отопление и охлаждане, като могат да бъдат оборудвани и с вентилационна връзка. Конструктивно са решение с EC вентилатори, благодарение на което използват 50% по-малко електрическа енергия и могат да бъдат управлявани чрез система за домашна автоматизация.

Радиатори и конвектори за вграждане: Предоставят високо ниво на комфорт, като се вписват в минималистични дизайнерски интериори.

Прочетете цялата статия на сайта на ИНЖЕНЕР.BG.

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ