Радиаторите Brem’Art а са израз на постоянните търсения на нови форми, в които е възможно да се „облече“ топлината

Brem

Специализиранa в проектирането и производството на радиатори и лири за баня, Brem е компания, която залага на изключителния дизайн на своите продукти. По този начин радиаторите на бранда се вписват изящно в архитектурната среда, предизвиквайки истински емоции за обитателите на конкретното пространство. Италианският производител създава специална продуктова линия, чийто дизайн е дело на изтъкнати артисти, а повече за най-впечатляващите модели от нея Инженер.bg ще Ви разкаже със специалистите от доказаната фирма Тотал Терм, официален търговски партньор на марката у нас.

Гамата дизайнерски радиатори „Brem’Art” е израз на постоянното търсене на нови форми, в които може да се „облече“ топлината. На художниците и дизайнерите, проектирали тези радиатори, е дадена пълна свобода в креативното изразяване на отоплителните функции“, поясниха от Тотал Терм.

Ето и някои от моделите „Brem’Art”:

Continuum на Рафаеле Чофи (Raffaele Cioffi)

Чофи интерпретира топлината чрез добавяне на форми с 3D ефект към радиатора, отпечатани със специални термоустойчиви мастила. Творбите от поредицата Continuum вълнуват, отличавайки се с редуващи се цветови акценти, благодарение на играта на светлини и сенки.

Strop’ на Стивън Каваня (Steven Cavagna)

При този радиатор светлината играе и се отразява върху неправилна повърхност, за да създаде неочаквани, постоянно променящи се ефекти. Цветът е важна част от крайния резултат, а всеки продукт е внимателно изработен на ръка, което означава, че няма два абсолютно еднакви.

Scudo di Eracle (Щитът на Херакъл) на Антонио Пицоланте (Antonio Pizzolante)

Щитът на Херакъл представлява изработено от мед художествено произведение, посветено на великия герой на гръцката античност. Антонио Пицоланте трансформира легендата в топла медна структура, която отвъд времето има за цел да съчетае формата и функцията.

Nostos на Антонио Пицоланте (Antonio Pizzolante)

Това е още един продукт, вдъхновен от гръцката митология. Nostos (б.ред. Завръщане у дома) създава топло и гостоприемно усещане, предназначено да действа като мултисензорна връзка между ежедневните предмети и най-интимните преживявания. Дизайнът е метафора за лично пътуване, изследващо връзката между космоса и дома. Всъщност художникът определя Nostos като архетипа на „Завръщането у дома“ на Одисей, пресъздавайки историята на едно непредвидимо пътуване, способно да промени аспектите на живота. Произведението е ръчно рисувано от художника, като самият той предлага панелите в кварцов сив цвят SB 7039 по Sablè, но са възможни и решения в охра, червено, изумрудено зелено или ултрамариново синьо.

Орел от Студио за дизайн NDS

Моделът е създаден въз основата на лъчиста плоча, към която са добавени листове и тръби за получаване на оригинален и динамичен пластичен ефект. Радиаторът е с полирано метално покритие BR 0031 и полуярък лак.

Percorso на Стефано Соду (Stefano Soddu)

Percorso е творческа „фрактура“, която акцентира върху силата на природата и топлината, които се опитват да пробият – „пътят излиза отвъд повърхността, тъй като желязната магма експлодира отвътре“. Моделът е с полирано метално покритие и полуярък лак с черен матов фон.

Прочетете цялата статия на сайта на ИНЖЕНЕР.BG

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ