Открийте дизайнерски климатици, създадени като стилен елемент от съвременния интериор, в портфолиото на Тотал Терм

Черен климатик Daikin

От ефективно решение за отопление и охлаждане, климатиците все по-често се превръщат в задължителен интериорен елемент, който е важно да се впише хармонично в даден стил. Имайки предвид това, голяма част от производителите насочват усилията си в създаването на дизайнерски модели, които да удовлетворяват и естетическите изисквания на потребителите. Ето защо утвърденото българско дружество Тотал Терм включи в портфолиото си дизайнерските климатици с марка Daikin и Mitsubishi, повече за които Инженер.bg научи от екипа на доказаната търговска компания.

„Независимо дали сте решили да смените своите климатици или трябва да направите избор за своя нов дом, ние можем да осигурим климатична техника с най-висок клас на енергийна ефективност (А+++), която освен това се отличава с комфорт, високо качество на въздуха и атрактивен дизайн“, поясниха от Тотал Терм.

А ето и какво включва дизайнерската гама климатици:

Daikin Stylish

Със своя елегантен и модерен дизайн, Daikin Stylish са климатици, които ще се гордеете да покажете. Те се отличават с изискан вид и компактни размери, а потребителите могат да избират между четири различни цвята (бял, сребърен, черен и черно дърво). Серията предлага още:

  • Извити ъгли, които създават ненатрапчив и изчистен дизайн;
  • Опростен панел, който позволява промяна в текстурата и цвета и лесно може да се слее с интериора на всяка стая;
  • Интелигентни сензори за оптимизация на работата;
  • Ефектът „Коанда“, оптимизиращ разпределението на стайната температура;
  • Подобрен вентилатор за висока ефективност с ниски нива на шума;
  • Висока енергийна ефективност.

Daikin Nexura

Този модел предлага минималистичен и модерен дизайн с плавно преливащите се контури, които се вписват безпроблемно в модерния интериор. Конструкцията дава възможност за монтаж ниско на стената, в ниша или на пода, като можете да го поставите под прозореца или в други тесни пространства.

Уредът съчетава конвекция и лъчисто отопление.

Daikin Emura

Проектиран в Европа за европейските потребители, дизайнът на Daikin Emura е признат в международен план, като се предлага в бяло и сребристо и е подходящ за всеки интериор.

Mitsubishi Серия MSZ-L

Разработена като допълнение за съвременния интериорен декор, серията се предлага в четири цвята, избрани така, че да се впишат естествено, където и да са инсталирани климатиците. Стойността на продукта се допълва от оптималната им енергийна ефективност и високото ниво на постигания с тях комфорт.

Mitsubishi Серия MSZ-E

Ако искате да демонстрирате изтънченост и качество, рационализираните стенни климатични вътрешни тела от тази серия са Вашето решение.

Предлагат се в три стилни цвята – класическо бяло, матово сребро и лъскаво черно, за да се осигури най-добрият синхрон с разнообразни интериорни решения.

Освен Daikin и Mitsubishi, Тотал Терм предлага климатици и на утвърдените брандове Toshiba и Panasonic.

Прочетете цялата статия на сайта на ИНЖЕНЕР.BG

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ