Оставете собствения си подпис в помещението с дизайнерските радиатори Antrax и Caleido

Antrax и Caleido

Изключителни форми, разнообразие от цветове и текстури, подходящи за всеки интериор, функционост и ефективност  списъкът с предимствата на дизайнерските радиатори в портфолиото на българската компания Тотал Терм е дълъг, какъвто е и този с представените брандове. В крайна сметка, избирайки от тях, всеки дизайнер или потребител може да остави собствения си подпис в помещението. А в днешния материал ще Ви представим още две италиански „перли”  Antrax и Caleido.

„През годините Antrax си партнира с множество международно известни архитекти и дизайнери, за да създаде уникални радиатори. Тези различни партньорства дават възможност за проектиране на все по-адаптивни радиатори, както по отношение на размерите, така и по отношение на покритията. Гамата включва над 200 различни цветови варианта, включително специални и никелирани покрития”, поясниха пред Инженер.bg от Тотал Терм.

Ето и моделите на Antrax, които българското дружество предлага:

Blade: Елегантен и фин вертикален радиатор, предназначен да реши практическия проблем с монтирането на радиатори във високи и тесни или малки пространства;

Flaps: Още едно вертикално решение, но този път изпълнено от пластини и релси. Моделът е проектиран от българина Виктор Василев, който твори за световни брандове.

Pettine: Мащабен „гребен”, създаден, за да разкраси дома Ви (б.ред. на италиански pettine означава гребен);

Zero Otto: Радиатор с изчистени овални форми, който освен топлина внася в стаята и аромат, тъй като включва и резервоар за масла и есенции.

„Caleido от своя страна, освен с новаторски дизайн и функционалност, се отличава и с екологично съзнание при проектирането и изработката си”, обясниха от доказаната българска компания.

Моделите Caleido, включени в портфолиото на Тотал Терм, са:

Stone: Ритмично редуващите се наклонени плочи създават естествен път на топлината;

Art Radiators: Хармония между топлина и цвят, която придава различност на помещението;

Ice Gold: Дискретният чар на обстановката е гарантиран от изчистен дизайн и практичност;

Cut: Този модел превръща помещението в изложбена зала, смесвайки график и скулптура.

Разработка на Caleido са и моделите Shelf 70, Rebel, Ice Bagno и Caesar Colonna, които са подходящи предимно за бани и мокри помещения.

Прочетете цялата статия на сайта на ИНЖЕНЕР.BG.

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ