Наш дом отличи най-добрите в бранша на обзавеждането!

НАШ ДОМ

„ТОТАЛ ТЕРМ” БЕШЕ ОТЛИЧЕНА В КАТЕГОРИЯ „ЕКОЛОГИЧНА ЖИЛИЩНА СРЕДА” ЗА ВИСОКИЯ КЛАС ПРОДУКТИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ, КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ У НАС.

Наш дом отличи най-добрите в бранша на обзавеждането Третото издание на инициативата „Препоръчано от Наш дом 2018” се проведе на 29 май в зала „В парка” в София.

Едно от най-авторитетните събития в бранша е с мисията да фокусира общественото внимание върху най-качествените фирми и услуги в областта на дизайна, обзавеждането и строителството и да популяризира марки и компании с принос за развитието на сектора. Отличието „Препоръчано от Наш дом” е гаранция и препоръка, зад която стои 50-годишният опит на списанието. В категория ”Най-успешен български производител” приза получи KAI. Tubadzin Group, които повече от 20 години надграждат качеството и асортимента си, спечелиха отличие за „Устойчив растеж”. „Тотал терм” беше отличена в категория „Екологична жилищна среда” за високия клас продукти за отопление и охлаждане, които предлагат у нас.

„Велукс” взе награда за постоянно високото качество на добре познатите им продукти. В категорията „Най-добро съчетание на дизайн и функционалност” беше отличена IKEA. Daikin взеха приза за иновативност и дизайн. В категорията „Най-оригинална селекция продукти” спечелиха „Каре”, които от години предлагат интересни продукти за различен стил интериор. Gala Collezione получиха признание за „Най-добро съотношение цена – качество”. „Валиян” заслужиха приза за най-добър интериор на шоурум за своя нов обект, проект на арх. Пламен Братков.

Участниците представиха пред архитекти, дизайнери, производители и търговци нови услуги и продукти. Сред гостите на форума бяха представители на Marazzi Group, които презентираха новите колекции на фирмата, а Modular Lighting Instruments присъстваха със специална инсталация със свързано осветление.

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ