Мостовете към бъдещето – интервю с Ян Крикелс, управител на JAGA N.V.

JAGA

Какво е бъдещето в развитието на радиаторите? Каква е посоката? Можете ли да предвидите накъде ще ни отведе технологията?

Бъдещето всъщност е в живите радиатори, които са като живи машини. Те не само отопляват, охлаждат, но и гарантират свежия приток на въздух. И ако те вече не са Ви необходими като радиатори, можете да си ги разглобите и да ги сглобите под формата на слънчеви батерии, например. Необходимо е винаги когато имате нужда по нов начин да използвате някакъв уред, материалите да са такива, че да позволяват това използване без намесата на машини. Така например, от корпуса можете да си направите масичка и по този начин да му дадете втори живот, а от топлообменника можете да си направите слънчев колектор например.

Успяхте ли да добиете някакви впечатления от България?

Да, много добри даже. Не сме излизали кой знае колко, предвижихме се само от хотела до залата, в която беше събитието, но домакините са ми обещали, че ще разгледам София днес. Трябва да кажа обаче, че се срещаме с изключително приятелски и добронамерено настроени хора, което означава, че може би материалистичният свят не им оказва толкова голямо влияние, колкото социалния и духовния, затова те се постигнали толкова голям успех, особено с оглед на бъдещето. Аз не казвам това само от куртоазия, но такива са и впечатленията на моя колега Винсент. Можете също да питате шофьора на нашия камион и неговата съпруга, които вече обиколиха 20 страни, започвайки от Осло – Норвегия, цяла Северна и Източна Европа, баха в Украйна, Русия, Полша, Чехия….и първото, което казаха когато пристигнахме тука беше: „Хората са много мили!” Така че, трябва сериозно да поработите за имиджа си пред Европа.

Прочетете повече на сайта http://www.otoplenie.eu > 

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ