Италианските дизайнерски радиатори Cordivari, Tubes и Ad Hoc са създадени за хора, които обичат да експериментират

Tubes Scaletta

Тотал Терм: Италианските дизайнерски радиатори Cordivari, Tubes и Ad Hoc са създадени за хора, които обичат да експериментират!

В самото начало на октомври, когато все още се радваме на топлите слънчеви лъчи, озарили короните на дърветата, разбираме, че топлината и красотата са неразривно свързани. Ето защо бързаме да Ви покажем дизайнерски радиатори, съчетали уникална естетика и висока ефективност, които откриваме в портфолиото на българската компания Тотал Терм. „Радиаторите и конвекторите на Cordivari, Tubes и Ad Hoc са носители на италианския стил и качество. Разнообразието от форми, цветове и цялостни концепции ги прави подходящи за всеки тип помещение“, коментираха пред Инженер.bg от фирмата.

Cordivari

Rosy Picture: Радиатори с любимите Ви снимки на повърхността. Радиаторите се изработват от боядисана мека стомана, като се използва уникален и траен процес на боядисване, награден от ANVER (Италианска асоциация на художниците) по време на „Polveri 2001“.

E.SIGN: Радиатор, състоящ се от ефективно отоплително тяло с ултра тънък дизайн, напълно различно от традиционните пазарни предложения. Геометрията му надхвърля традиционния образ на радиатора.

SOFI: Радиатор с висока мощност и ефективност, който съчетава характеристиката и визията на традиционен радиатор с функциите на вентилаторен конвектор. Подходящ е за работа при ниски температури на флуида и може да работи както в режим на отопление, така и на охлаждане.

„Радиаторът SOFI е подходящ за т.нар. нискотемпературни инсталации, като кондензни котли, термо-помпи и слънчеви инсталации, позволяващи значителна икономия на енергия и разходи за отопление/охлаждане“, допълниха от Тотал Терм.

Гамата на Cordivari включва още сериите: Ardesia, VNT, Lisa 22, Blow, Frame.

Прочетете цялата статия на сайта на ИНЖЕНЕР.BG.

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ И ЦЕНИ В СЕКЦИЯ КАТАЛОЗИ