/Монтаж на ОВК системи

Монтаж на ОВК системи

В качеството си на оторизиран доставчик на висококачествена техника, Тотал Терм ООД е напълно наясно с голямата отговорност, която носим при извършване на монтажна дейност. За целта, ние разполагаме с персонал, който ежегодно преминава обучения и има на разположение широк набор от специализирана литература и техническа документация за всеки един от продуктите, който предлагаме. 

Освен персонала, изключително важни са и инструментите и материалите, които използваме. Затова ние работим с най-високо качество стоки и материали.

Стремим се да удовлетворим Вашите желания и да останете доволни от нашата работа.

Преди започването на монтажа от изключителна важност е правилния избор на място за монтаж на съоръженията, здравата основа и лесният достъп за бъдещо сервизно обслужване.

За всички предлагани от нас продукти осигуряваме монтаж за гр.София и околностите. При конкретно запитване може да извършим монтажна дейност и във всяка точка на страната със собствени екипи или специалисти на наши партньори.

За всички предлагани от нас продукти осигуряваме монтаж за гр.София и околностите. При конкретно запитване може да извършим монтажна дейност и във всяка точка на страната със собствени екипи или специалисти на наши партньори.