/Гаранционно обслужване

Гаранционно обслужване

Гаранционно и извънгаранционно обслужване. За осигуряване на висококачествени ремонтни работи, ние разполагаме с екип съставен от висококвалифицирани професионалисти с богат опит. Които могат да се справят с всеки един проблем и винаги мислят за клиента. Нашите сервизни техници имат на разположение широк набор от специализирана литература и технически документация.

Гаранционното обслужване обхваща две годишен период. През който ние Ви гарантираме, че ще получите необходимото внимание при възникване на проблем с Вашата отоплителна или климатична техника, който ще бъде разрешен компетентно и възможно най-бързо.

Не на последно място, ние  сериозно анализираме мнението на нашите клиенти. Стремим се да поддържаме високо ниво на обслужване  и по отношение на личното впечатление, което остава в тях от нашата фирма.
 
За да заявите гаранционно или извън гаранционно обслужване, моля свържете се с нас на телефоните в нашият офис!

За всички предлагани от нас продукти осигуряваме монтаж за гр.София и околностите. При конкретно запитване може да извършим монтажна дейност и във всяка точка на страната със собствени екипи или специалисти на наши партньори.