За Нас

#
Отопление, климатизация, енергийна ефективност и уникален дизайн от Тотал Терм ООД.

Тотал Терм – Икономични системи за отопление и охлаждане. Енергоспестяване и възобновяеми енергийни източници. Внос и дистрибуция на компоненти за изграждане на системи за отопление, охлаждане, водопровод и електро оборудване. Внос и дистрибуция на луксозни радиатори, дизайнерски радиатори, конвектори за отопление и охлаждане, вентилаторни конвектори, топловъздушни апарати. Монтаж на системи за отопление, охлаждане и водопровод. Посредничество със строителни фирми за всякакви строително монтажни дейности. Дизайнерски интериорни решения. Инженеринг на инсталации за отопление, охлаждане и водопровод. Основни продукти: Tотал Терм ООД има изключителни права за продажба в България за продуктите на белгийския производител JAGA n.v. – луксозни дизайн радиатори, конвектори за отопление, вентилаторни конвектори, арт радиатори, арт лири за баня, топловъздушни апарати, Oxygen технология – за здравословна топлина и чист въздух…

#

Продуктите на Jaga могат да бъдат намерени в някои наградени екологични проекти, които са сертифицирани по LEED (Лидерство в енергийния и екологичен дизайн), BREEAM (Метод за оценка на околната среда на строително изследователско предприятие) и DGNB (Германски печат за устойчиво строителство), разположени по целия свят, включително Австралия, Канада, Германия, Обединеното кралство и Белгия.
Освен широка стандартна гама, ние сме специализирани и в предлагането на специални продукти, съобразени с нуждите на клиента. Размерите, топлинните мощности и дизайнът се определят чрез взаимно обсъждане и ние ви помагаме да намерите най-доброто решение за вашия проект в сътрудничество с вас. HVAC индустрията се променя бързо, но нашите продукти са изключително подходящи за ниските температури на водата, които изискват термопомпите, слънчевите енергийни системи и кондензационните котли.
Моля, не се колебайте да се свържете с нас за всички ваши проекти. Нашият инженерен екип ще се радва да ви помогне.

Тотал Терм е представител на редица водещи фирми.

Фирмата ни също е представител и на редица други водещи фирми за производство на дизайнерски и енергоефективни радиатори, като CALEIDO, HOM, MARGAROLI, BREM, CORDIVARI, ANTRAX и AD HOC.

Икономични системи за отопление и охлаждане. Енергоспестяване и възобновяеми енергийни източници. Внос и дистрибуция на компоненти за изграждане на системи за отопление, охлаждане, водопровод и електро оборудване. Внос и дистрибуция на луксозни радиатори, дизайнерски радиатори, конвектори за отопление и охлаждане, вентилаторни конвектори, топловъздушни апарати. Монтаж на системи за отопление, охлаждане и водопровод.
Посредничество със строителни фирми за всякакви строително монтажни дейности. Дизайнерски интериорни решения. Инженеринг на инсталации за отопление, охлаждане и водопровод. Основни продукти: Tотал Терм ООД има изключителни права за продажба в България за продуктите на белгийския производител JAGA n.v. – луксозни дизайн радиатори, конвектори за отопление, вентилаторни конвектори, арт радиатори, арт лири за баня, топловъздушни апарати, Oxygen технология – за здравословна топлина и чист въздух …

#
Производство на дизайнерски и енергоефективни радиатори, като CALEIDO, CORDIVARI, ANTRAX, HOM, MARGAROLI, BREM и AD HOC.

Гамата от продукти предлагани от фирмата, са на доказали своята ефективност и качество производители, като VIESSMANN, GRUNDFOS, HONEYWELL и др., отговарящи на всички европейски стандарти за качество.
Viessmann – газови котли, котли на нафта, котли на твърдо гориво, вакуумно тръбни слънчеви колектори и плоски слънчеви колектори Grundfos – циркулационни помпи, помпи за водопроводни инсталации, помпи за отоплителни инсталации, помпи за соларни системи, напорни помпи, помпи за отпадни води, хидрофори, хидрофорни помпи и др.
Honeywell – Автоматика за отопление и охлаждане. Стайни термостати, термостатични глави, вентили, смесителни вентили, 2 – 3 – 4 пътни вентили, филтри за вода, група за автоматично допълване и др.
Immergas – Стенни газови котли, кондензни газови котли, газови бойлери, газови конвектори, компоненти за газови инсталации, магнет вентил, газ сигнализатор, разходомер и др.
Елдоминвест – Бойлери за битови нужди, бойлери за промишлени нужди, бойлери за отоплителни инсталации, бойлер със серпентина, бойлер с две серпентини, бойлер за соларна инсталация и др.
Sunsystem – слънчеви колектори, плоски слънчеви колектори, селективни слънчеви колектори, вакуумно тръбни слънчеви колектори, бойлери със серпентина, бойлери за отоплителни инсталации и др.

#

Предлагаме продуктите на повече от 50 производителя. Всеки от тях е преминал нашия тест за надеждност и качество съобразно организационната ни програма по ISO 9001:2000.
Продуктовата гама включва: термопомпи, чилъри, климатици, енергоефективни и дизайнерски радиатори, лири за баня. Алуминиеви радиатори, вентилаторни конвектори, котли на газ, пелети, твърдо гориво, горелки, циркулационни помпи. Разширителни съдове, медни, полиетиленови и полипропиленови тръби, автоматика за отопление, охлаждане и водопровод и др.